کميته انضباطي اتحاديه ليگ فوتبال اسپانيا هافبک هاي فرانسوي و شيليايي تيم سويا را محروم کرد.

مه دل و کودوگبيا به علت درگيري با ديه گو کاستا مهاجم آتلتيکو در اواخر بازي کارت قرمز گرفتند.
در مجموع دو ديدار نيمه نهايي تيم سويا 3 - 4 مغلوب شد و از دور رقابت ها کنار رفت.
داور اهل ترکيه ديدار دو تيم رئال مادريد و منچستريونايتد را در دور برگشت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا قضاوت ميکند.

دور رفت دو تيم 13 فوريه در سانتياگوبرنابئو برگزار شد که با تساوي يک بر يک به پايان رسيد. دني ولبک گل شياطين سرخ را در دقيقه 20 به ثمر رساند و رونالدو در دقيقه 29 گل خورده را براي مادريد جبران کرد. شاگردان فرگوسن با تساوي خارج از خانه و گلزني در اسپانيا نسبت به حريف خود از مزيت کوچکي برخوردارند.
چاکر از سال 2007 تاکنون داوري بينالمللي و در کلاس ليگ قهرمانان بوده است. اين سومين باري است که داوري بازي را با حضور غولهاي مادريد بر عهده ميگيرد. او در اين فصل داوري بازي رئال - دورتموند (تساوي 2 بر 2) در چهارمين روز مسابقات مرحله گروهي را نيز انجام داد. وي سال گذشته نيز در روز سوم مسابقات مرحله گروهي پيروزي 4 بر صفر رئال مقابل ليون را نيز قضاوت کرد.
جرارد پيکه در بازي بارسلونا با رئالمادريد حرکت جنجالي مورينيو در بازي اينتر - سامپدوريا را تکرار کرد.

فدراسيون فوتبال ايتاليا در آن زمان مورينيو را به دليل اين حرکت سه بازي از همراهي تيمش محروم کرده بود. مورينيو در آن سال در ديدار اينتر و سامپدوريا در پي اخراج بازيکن تيمش دستان خود را به يکديگر گره زد و به دوربينهاي تلويزيوني نشان داد. فدراسيون فوتبال ايتاليا علاوه بر محروميت مورينيو از سه جلسه همراهي اينتر وي را 50 هزار يورو نيز جريمه کرد.
در بازي عصر شنبه رئالمادريد و بارسلونا نيز پيکه معتقد بود، داور مسابقه يک پنالتي براي تيمش نگرفته است و همان حرکت مورينيو را نشان داد.
فدراسيون فوتبال اسپانيا تاکنون واکنشي نسبت به اتفاقات پس از بازي بارسلونا و رئال مادريد نشان نداده است. روزنامههاي هوادار رئالمادريد خواهان محروميت پيکه به دليل اين حرکت شدهاند.
مطبوعات کاتالاني پس از دومين شکست پياپي تيم فوتبال بارسلونا از رقيب سنتي اش رئال مادريد به شدت از عملکرد کمک مربي تيم که فعلا هدايت بارسا را بر عهده دارد انتقاد کردند.

رورا به علت روند مداواي تيتو ويلانووا سرمربي بارسلونا در آمريکا تا آخر ماه مارس بارسلونا را هدايت مي کند.
سردبير روزنامه اسپورت نوشت :« بارسلونا تنها 9 روز براي حل مشکلات خود فرصت دارد.تيم بايد بتواند باخت به ميلان در ليگ قهرمانان اروپا را جبران کند.»
چلسي در فهرست برترين باشگاههاي فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار در رده نخست قرار دارد. چهار تيم ايراني هم در بين 400 تيم برتر باشگاهي جهان قرار گرفتهاند.

10 تيم برتر باشگاهي جهان در اين ردهبندي به اين شرح است:
1- چلسي
2- آتلتيکو مادريد
3- بايرن مونيخ
4- کورينتيانس
5- بارسلونا
6- بوکاجونيورز
7- رئالمادريد
8- يوونتوس
9- اينتر
10- سائوپائولو
با دو گلي که بارسلونا در بازي برابر رئالمادريد دريافت کرد، به بدترين رکورد گل خورده از سال 1962 رسيد.

به گزارش ايسنا ، بازي بعدي بارسلونا برابر ميلان در ليگ قهرمانان اورپاست. با توجه به اين که ميلان قصد دارد، نتيجه بازي رفت را حفظ کند، به نظر ميرسد رکورد گل خوردنهاي پياپي بارسلونا شکسته شود. اگر ميلان بتواند در نوکمپ يک گل به بارسلونا بزند، کار براي بارسلونا بسيار سخت خواهد شد و براي حذف ميلان بايد 4 گل به اين تيم بزند.
به نوشته روزنامه AS آخرين بازي که بارسلونا توانست، دروازه خود را بسته نگه دارد، بازي برابر کوردوبا در جام حذفي در نوکمپ بود که موفق شد با نتيجه 5 بر صفر به پيروزي برسد از آن زمان تاکنون بارسلونا در 13 بازي قبلي خود 21 گل خورده است. ميانگين 1.6 گل به ازاي هر بازي دريافت کرده است تا بارسلونا به رکورد 51 سال قبل برسد.
عملکرد ضعيف بارسلونا در بازيهاي اخير در ذهن دوستداران اين تيم براي صعود به دور بعدي ليگ قهرمانان ترديد ايجاد کرده است. بسياري از غروب تيکي تاکا حرف ميزنند.

به گزارش فارس، بارسلونا با 2 شکست متوالي مقابل رئال مادريد ضربه بسيار سختي خورده و نياز دارد اين آسيبها را کنترل کند. بازي ذهني آنها به خصوص با توجه به نتايج اخير تيم به طرز باورنکردني آسيبپذير شده است. رويارويي با ميلان در دور برگشت مرحله يک هشتم ليگ قهرمانان نشان خواهد داد که آيا بارسلونا ميتواند با اين شکست کنار بيايد يا نه.
بسياري بر اين باورند که بارسلونا مدعي فتح ليگ قهرمانان است. اکنون کارشناسان در خصوص پيشبيني خود تجديد نظر ميکنند. بارسا شايد اين بار از امتياز بازي خانگي بهرهمند باشد اما بدون ژاوي هرناندس و آرامش فکري به خاطر گلهاي خورده در بازي خارج از خانه به ميدان خواهد رفت. بارسلونا بدون ژاوي در ماشين تيکيتاکايش، يکي از چرخدندههاي اصلي را کم دارد و اين ماشين با اين وجود نميتواند درست کار کند.
به بارسلونا و تيکيتاکايش اهميت فراواني داده ميشود. آنها ممکن است گروه کوچک ليونل مسي، ژاوي و اينيستا را داشته باشند اما به نظر ميرسد اين حربه لو رفته باشد. ميلان ضعفهاي بارسا را به دنيا نشان داد و چندان هم دور از ذهن نيست که ژوزه مورينيو از شکست آبياناريها در ليگ قهرمانان براي دور برگشت کوپادلري درس گرفته باشد.
مادريد تمام حفرهها را در بازي با بارسا پر کرد. بارسلونا از کمبود قدرت بدني رنج ميبرد. آنها هيچ تهديد هوايي براي حريف ندارند و در مواجهه با بازيکنان قد بلندي مثل بازيکنان مادريد، روي ضربات ايستگاهي شانس چندان زيادي ندارند. بارسا به شدت روي در اختيار داشتن مالکيت توپ و ديکته کردن بازي خودش تکيه دارد و مادريد خودش را با شيوه بازي بارسا هماهنگ ميکند. ژابي آلونسو نيز در اين باره گفته بود نميخواهيم مالکيت توپ را به خاطر اينکه کنترل توپ دستمان باشد، در اختيار داشته باشيم و هميشه اهداف مشخصي را در بازي دنبال ميکنيم که رسيدن به دروازه حريف است.
اشتباه بارسا در همين مسئله است. بارسلونا ريسک چنداني انجام نميدهد و هنگامي که تيمهايي مثل ميلان پيشروي در زمين را کنار ميگذارند، تأثير مالکيت توپ چندان زياد نيست. مطمئنا تيم حريف زماني که شما توپ را در اختيار داريد گلزني کند اما شما هم اگر موقعيتي خلق نکنيد قادر به باز کردن دروازه حريف نيستيد.
بارسلونا در خط دفاعي ضعيف و غيرقابل اعتماد شده است. اشتباهات در دو بازي اخير مقابل رئال مادريد فراوان بودهاند. در کوپادلري يک خطاي غيرضروري توسط پيکه بر روي رونالدو منجر به اعلام پنالتي زود هنگامي براي سفيدپوشان و گل اول رونالدو شد. رونالدو روي مهار ناموفق توپ توسط والدس و برگشت آن گل دوم را هم زد. ناتواني در مهار رافائل واران جوان باعث شد يک بار ديگر دروازه کاتالانها باز شود. ال کلاسيکوي شب گذشته نيز داستان مشابهي داشت. کريم بنزما در 7 دقيقه ابتدايي مسابقه گلزني کرد تا رئال تيم برتر ميدان شود. مسي در نيمه اول گل خورده را جبران کرد اما سرخيو راموس با يک ضربه سر روي سانتر مودريچ از نقطه کرنر گل دوم را براي سفيدپوشان به نام خود ثبت کرد تا پيروزي رئال رقم بخورد. ضربات ايستگاهي مهمترين نقطه ضعف بارسلونا است و اشتباهات مداوم بازيکنان در حفظ دروازه در اين جور مواقع، ضعفي روحي ايجاد ميکند که بيش از هرچيزي ترس را به آنها القا ميکند.
تيم ملي فوتبال اسپانيا از شيوه تيکي تاکاي بارسلونا با مهارتها و قدرتبدني بازيکنان رئال مادريد تشکيل شده است. هر دو يکديگر را پوشش ميدهند و هنگامي که با يکديگر جمع ميشوند تأثير پذيري بيشتري دارند.
خوان ماتا، داويد سيلوا، ناچو و ديگر بازيکنان اسپانيايي ليگ برتر نيز در ترکيب ماتادورها وجود دارند که مشارکتشان بسيار مهم است. راموس و آلونسو بازيکنان قدرتي هستند که در هر فصل کارت زردهاي زيادي درو ميکنند. آنها در موفقيت اسپانيا نقش فراواني دارند و در حالي که ميتوانند خود را با تيکيتاکا وفق داده و موفق باشند، با ايدهآلهاي بارسلونا فاصله فراواني دارند.
سوال بزرگ اين است که آيا بارسلونا ميتواند آمادگي ذهني خوبي در دور برگشت مقابل ميلان داشته باشد؟ قضاوت در اين باره بسيار سخت است زيرا کاتالانها اين فصل محک زيادي نخوردهاند. آنها هميشه در صدر جدول لاليگا قرار داشتند و در حال حاضر است که شکست را تجربه ميکنند. بارسلونا نيز حضور سرمربي موقت خود، جوردي رورا را تجربه ميکند که برخي او را ريشه ناکاميهاي اخير اين تيم ميدانند.
بحثهايي جدي در خصوص تيم فعلي بارسلونا شده که بسياري آن را بهترين ترکيب تاريخ باشگاه ميدانند. شايد بايد با وجود عملکردهاي اخير بايد روي اين مسئله تجديد نظر کرد. تيمهاي ديگر در حال بررسي روشهاي شکست بارسا هستند و شيوه منحصر به فرد خود را براي بازي مقابل آنها به کار ميگيرند. بارسا شايد بخواهد به تزريق کمي تکل و سرعت به شيوه بازياش فکر کند.
تيم فوتبال اوساسونا در ديداري خانگي شکست را پذيرا شد.
اوساسونا با اين شکست 28 امتيازي باقي ماند و بيلبائو با کسب 3 امتياز ديگر 29 امتيازي شد.
در ديدار ديگر نيز والنسيا در خانه 2 بر 2 برابر لوانته متوقف شد. والنسيا با اين تساوي 42 امتيازي شد و لوانته نيز به امتياز 35 رسيد.
در ديدار ديگر نيز لاکرونيا و رايو والکانو به تساوي بدون گل رضايت دادند.
تیم فوتبال رئال مادرید باز هم بر رقیب سنتی خود بارسلونا غلبه کرد.
در مهمترین دیدار از هفته بیست و ششم لالیگا اسپانیا تیم فوتبال رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو در الکلاسیکویی دیگر میزبان بارسلونای صدرنشین بود که این بازی در پایان با نتیجه 2 بر یک به سود قوهای سپید خاتمه یافت.
رئال مادرید در حالی در این بازی پا به میدان گذاشت که رونالدو در ترکیب اصلی این تیم حاضر نبود و موراتا جانشین وی در خط حمله خیلی خوب جواب اعتماد مورینیو را دارد و توانست در دقیقه ششم با پاس گل خود بنزما را در موقعیت تک به تک قرار دهد تا این بازیکن گل اول رئال را به ثمر برساند.
در دقیقه 18 لیونل مسی در اولین موقعیت خود توانست دروازه دیهگو لوپز را باز کند تا ضمن به ثمر رساندن گل تساوی با 18 گل زده با رکورد آلفردو دیاستفانو در تعداد گل زده در الکلاسیکو برابری کند. همچنین مسی با گلی که به ثمر رساند، شانزدهمین بازی پیاپی در لالیگا است که موفق به گلزنی شده است.
نیمه اول با همین نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در دقیقه 57 نیمه دوم رونالدو و خدیرا به ترتیب به جای بنزما و کاکا به میدان رفتند تا نیروی هجومی رئال مادرید با آمدن رونالدو بیشتر شود. در دقیقه 64 ضربه کاشته رونالدو را ویکتور والدز از زیر تیرک افقی دروازه بیرون کشید.
سرخیو راموس بالاخره در دقیقه 81 گل دوم رئال را به بارسلونایی که نیمه دوم را خوب بازی نمیکرد زد تا رئال مادرید 2 بر یک از بارسا پیش افتد.
در دقیقه 87 نیز ضربه ایستگاهی رونالدو با بدشانسی به تیرک افقی دروازه برخورد کرد و وارد دروازه نشد.
در این بازی پیکه، دنی آلوز، آلبا، اینیستا و تیاگو از بارسلونا و بنزما، کوئنترائو، آربلوا و موراتا از رئال مادرید از داور کارت زرد دریافت کردند.
.: Weblog Themes By Pichak :.