تيم فوتسال گيتيپسند ايران در اولين بازي خود در جام باشگاههاي آسيا برابر السد قطر به پيروزي دست يافت.
تيم فوتسال گيتيپسند ايران در اولين بازي خود در چهارمين دوره جام باشگاههاي آسيا از ساعت 10 امروز (سهشنبه) در ورزشگاه اوشنناگوياي ژاپن به مصاف السد قطر رفت و با نتيجه 3 بر 2 پيروز شد.
بازيکنان گيتي پسند در بازي اولشان خسته به نظر ميرسيدند؛ چرا که بعد از 20 ساعت سفر به شهر ناگوياي ژاپن رسيدند و تنها يک روز براي استراحت فرصت داشتند. آنها فقط 30 دقيقه تمرين سبک را روز قبل بازي انجام داده بودند.
در ديگر بازي اين گروه تيمهاي آردوس ازبکستان و جياچ بانک تايلند قبل بازي گيتيپسند به تساوي دو بر دو رسيده بودند.
اسامي بازيکناني که گيتيپسند را در جام باشگاههاي آسياي 2013 همراهي ميکنند، به شرح زير است:
سپهر محمدي، مجتبي نصيرنيا، حسين طيبي، افشين کاظمي، محمد کشاورز، مصطفي حيدري، سعيد تقيزاده، طه مرتضوي، مهدي جاويد، محمد طاهري، فرشاد شارقي، مهدي بديع، سجاد بنيسعدي، احمد اسماعيلپور
همچنين کادرفني اين تيم به شرح زير است:
رضا لک (سرمربي)، محمدرضا کريمي (مربي)، احمدرضا رسولي (بدنساز)، رضا نيکبخت (پزشک)، محمد قائدي (ماساژور)، محمدحسين عراقيزاده (سرپرست) و محمد قائدي (تدارکات)
برنامه دو بازي بعدي نماينده ايران:
گيتيپسند ايران - جياچ بانک تايلند، چهارشنبه، 6 شهريور، ساعت 10
گيتيپسند ايران - آردوس ازبکستان، پنجشنبه، 7 شهريور، ساعت 12
تيم ملي واليبال جوانان ايران با کسب چهارمين برد متوالي مقابل مکزيک، به عنوان صدرنشين گروه B به دور دوم رقابتهاي جهاني ترکيه راه يافت.
جوانان واليبال ايران در اين ديدار با ارائه يک نمايش برتر بر حريف خود چيره شده بودند. آبشارهاي قدرتي ميلاد عباديپور و دفاع بينقص از سهند اللهوردي و جواد حسينآبادي کاملا از ايران چهره يک تيم قهرمان را ساخته بود.
تيم ملي واليبال جوانان ايران در حالي به مصاف مکزيک رفت که فرهاد نفرزاده دو تغيير اساسي را در اين ديدار به کار گرفت. قاسم کارخانه و سهند اللهورديان بر خلاف بازيهاي گذشته مقابل مکزيک از ابتدا به زمين رفتند. در عوض آرش تقوي و محمد فلاح در اين ديدار استراحت کردند.
تيم ملي واليبال جوانان ايران در آخرين بازي از مرحله مقدماتي با ترکيب ميلاد عباديپور، مصطفي باقري، قاسم کارخانه، جواد حسينآبادي، اميرعلي فتحعلي و سهند اللهوردي و ابوالفضل قليپور (ليبرو) به ميدان رفت.
در نهايت مليپوشان جوان ايران مقابل تيم قدرتمند مکزيک با نتيجه 3 بر صفر و امتيازهاي 25 – 20 ، 25 – 21 و 25 بر17 به برتري رسيدند.
تيم ملي واليبال جوانان ايران با اين برد 12 امتيازي شد و به عنوان صدرنشين گروه B به دور بعد صعود کرد.
تيم واليبال جوانان ايران به سومين پيروزي خود در مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان در ترکيه دست يافت.
اولين امتياز بازي را ژاپنيها گرفتند اما بازيکنان ايران بلافاصله با 3 امتياز متوالي جبران کردند. تلاش ژاپنيها در ادامه بازي نشان داد که با وجود 2 شکست در 2 روز گذشته همچنان به پيروزي و صعود از گروه خود اميدوارند.
تقطه قوت ژاپنيها در اين بازي، قدرت مهاجمان اين تيم بود و همين مسئله باعث شد آنها از تيم کشورمان پيش بيافتند. اولين وقت استراحت بازي در امتياز 8 - 6 به سود ژاپن اعلام شد. در ادامه بازي نيز شاگردان «نورياکي ساکو» از عنوان قهرماني خود در قاره آسيا در مقابل ديگر ابرقدرت قاره کهن، دفاع کردند. اختلاف 2 امتيازي 2 تيم به خاطر اشتباهات بيشتر بازيکنان ايران و خط حمله قويتر ژاپن بود. بيشتر پاسهاي ايران در ست اول به کاپيتان جواد حسينآبادي ختم ميشد.
2 اشتباه از بازيکنان ژاپن نتيجه را 22 - 22 مساوي کرد تا جنگ براي فتح ست اول، سختتر شود. اين ست حساس و سرنوشت ساز با نتيجه 28-26 به سود ايران تمام شد در حالي که شاگردان نفرزاده 24 - 22 از ژاپن عقب بودند. جواد حسينآبادي و يوکي ايشيکاوا، 7 امتياز براي تيمهاي خود کسب کردند.
در ست دوم، دفاع روي تور بازيکنان ايران، سد محکمي مقابل حملات تيم ژاپن بود اما به همان اندازه هم ژاپنيها از اشتباهات بازيکنان ايران سود بردند. بازيکنان ژاپن همچنان برتري يک يا 2 امتيازي خود را در اين ست نيز حفظ کردند تا اينکه ايران 22 - 21 پيش افتادند.
عملکرد يکسان 2 تيم باعث شد تا باز هم مثل ست اول نتيجه 24 - 24 مساوي شود و باز هم مثل ست اول، 2 اشتباه مهلک از ژاپن، نتيجه را 29 - 27 به سود شاگردان دکتر نفرزاده رقم زد. جواد حسينآبادي و يوکي ايشيکاوا، 12 امتياز براي تيمهاي خود تا پايان ست دوم کسب کردند. بازيکنان ژاپن 22 اشتباه و بازيکنان ايران 16 امتياز مرتکب شدند.
آغاز ست سوم با برتري 3 - يک بازيکنان ايران همراه بود و وقت استراحت فني اول در امتياز 8 - 6 به سود ايران اتفاق افتاد. بازيکنان ژاپن در اين ست، دفاع روي بهتري داشتند اما اشتباهات پرشمار آنها به حدي بود که اجازه نداد پابهپاي بازيکنان ايران امتياز بگيرند. نتيجه اين ست يک طرفه 25 - 18 به سود ايران و نتيجه کل بازي 3 - صفر به سود ايران بود.
جواد حسينآبادي با 15 امتياز از حمله و 3 امتياز سرويسهاي خود، بهترين بازيکن ايران بود. اين پيروزي در واقع انتقام بازي فينال مسابقات قهرماني آسيا در اروميه بود که ژاپن جام قهرماني را بالاي سر برد.
ايران با اين نتيجه، 9 امتيازي شد و جايگاه خود را در صدر جدول گروه دوم رقابتهاي واليبال قهرماني جوانان جهان تثبيت کرد. تيم ايران فردا (دوشنبه) از ساعت 18:30 در آخرين بازي مرحله گروهي اين مسابقات به مصاف مکزيک ميرود.
احسان حدادي در مرحله ديگري از ليگ الماس دوم شد.
حدادي در مرحله قبل ليگ الماس که در لندن برگزار شد، به رتبه پنجمي رسيده بود.
پيتر مالاخووسکي از لهستان هم با پرتاب 65 متر و 86 سانتيمتر رتبه اول اين رقابتها را به خود اختصاص داد و مارتين ويريگ از آلمان هم با 63 متر و 20 سانتيمتر در جايگاه سوم ايستاد.
رابرت هارتينگ آلماني قهرمان جهان و المپيک غايب بزرگ اين مسابقات بود.
نتايج کامل پرتابهاي احسان حدادي به شرح زير است:
1 - 60 متر و 54 سانتيمتر
2 - 60 متر و 86 سانتيمتر
3 - 63 متر و 64 سانتيمتر
4 - 62 متر و 36 سانتيمتر
5 - 60 متر و 92 سانتيمتر
6 - 60 متر و 12 سانتيمتر
تيم ملي واليبال جوانان ايران در نخستين روز رقابتهاي جهاني ترکيه با نتيجه 3 بر 1 مقابل استوني به پيروزي رسيد.
تيم ملي واليبال جوانان ايران در نخستين روز رقابتهاي جهاني ترکيه برابر استوني به ميدان رفت.
مليپوشان جوان ايران در حالي که تا اواسط ست نخست برتري خود را مقابل استوني حفظ کرده بودند، در دقايق پاياني اين ست دچار اشتباهات فردي شدند و در نهايت با نتيجه 25 – 22 شکست خوردند.
شاگردان فرهاد نفرزاده که نميخواستند مقابل تيم نه چندان قدرتمند استوني امتياز بدهند، در ادامه به بازي برگشتند و با ارائه يک نمايش خيره کننده و چشمگير، ستهاي دوم و سوم را به ترتيب با امتياز 25 – 11 و 25 – 17 به سود خود تمام کردند.
کاپيتان جواد حسينآبادي و ميلاد عباديپور در اين بازي نمايش فوقالعادهاي داشتند و با آبشارهاي مهار نشدني خود بارها سد دفاعي حريف را شکستند.
تيم ملي واليبال جوانان ايران مقابل استوني با ترکيب ميلاد عباديپور، حميد حمودي، محمد فلاح، ابوالفضل قليپور (ليبرو)، جواد حسينآبادي، آرش تقوي و علي محمد فتحعلي بازي را آغاز کرد و در ادامه مصطفي باقري، جواد معنوي نژاد و قاسم کارخانه نيز به بازي رفتند.
تيم ملي واليبال جوانان ايران با لباسهاي سرخ رنگ مقابل تيم يکدست آبيپوش استوني به ميدان رفت.
تيم ملي واليبال جوانان ايران در نهايت مقابل استوني با نتيجه 3 بر يک و امتيازهاي 25 – 22 ، 11 – 25 ، 17 – 25 و 25 بر 22 پيروز شد.
مليپوشان جوان ايران در مرحله مقدماتي اين رقابتها با تيمهاي آرژانتين، ژاپن، مکزيک و استوني همگروه هستند.
واليباليستهاي جوان ايران در ادامه مسابقات جهاني فردا از ساعت 17 به وقت محلي بايد به مصاف تيم ملي آرژانتين بروند.
بسکتبالیست دورگه ایرانی به یک تیم هلندی پیوست.
وی در دو فصل قبل در تیم ولز استرالیا بازی میکرد.
فرخ منش 183 سانتی و 25 ساله که در پست گارد راس بازی میکند، در زمان حضور «وسلین ماتیچ»، سرمربی تیم ملی بسکتبال مورد توجه این مربی برای حضور در تیم ملی بود اما دعوت نشد.
در تازهترين رنکينگ تيمهاي برتر فوتسال جهان، تغييري در رده تيمها ايجاد نشد و ايران همچنان در رده هفتم جهان و اول آسيا قرار دارد.
ايران که به تازگي به عنوان قهرماني بازيهاي داخل سالن آسيا رسيده، در رده هفتم رنکينگ جهان و اول آسيا قرار دارد.
رنکينگ تيمهاي برتر به شرح زير است:
1- برزيل با 1982 امتياز
2- اسپانيا با 1975 امتياز
3- ايتاليا با 1782 امتياز
4- روسيه با 1697 امتياز
5- پرتغال با 1636 امتياز
6- آرژانتين با 1570 امتياز
7- ايران با 1568 امتياز
8- اوکراين با 1467 امتياز
9- ژاپن با 1431 امتياز
10 اروگوئه با 1380 امتياز
رده 10 تيم برتر دنيا نسبت به رنکينگ ماه گذشته هيچ تغييري نداشته است.
تيمهاي کلمبيا، روماني، آذربايجان، صربستان، کرواسي، تايلند، اسلووني، جمهوري چک، گواتمالا و اسلوواکي نيز ردههاي دهم تا بيستم رنکينگ را از آن خود دارند.
همچنين در ردهبندي قارهاي نيز ايران همچنان صدرنشين است.
رنکينگ اين قاره نيز به شرح زير است:
1- ايران با 1568 امتياز
2- ژاپن با 1431 امتياز
3- تايلند با 1318 امتياز
4- استراليا با 1238 امتياز
5- ازبکستان با 1236 امتياز
حامد حدادي ارزشمندترين بازيکن آسيا شد و به عنوان بهترين سنتر قاره کهن نام گرفت.
در دوره گذشته در کنار حدادي، صمد نيکخواه به عنوان بهترين پست 3 انتخاب شد.
حامد حدادي در کنار بهترين سنتر آسيا شدن به عنوان ارزشمندترين بازيکن اين دوره از مسابقهها انتخاب شد.
تيم ملي بسکتبال ايران در ديدار فينال رقابتهاي بسکتبال قهرماني آسيا به مصاف فيليپين رفت و با کسب پيروزي بر اين تيم قهرمان آسيا شد.
تيم ملي بسکتبال ايران در ديدار فينال رقابتهاي قهرماني آسيا به مصاف فيليپين ميزبان مسابقات رفت و با نتيجه 85 بر 71 به پيروزي رسيد و پس از چهار سال مجداً به مقام قهرماني دست يافت. شاگردان مهمد بچيروويچ که پيش از اين سهميه جام جهاني 2014 را کسب کرده بودند در اين دوره با اقتدار و بدون شکست به مقام قهرماني رسيدند.
*کوارتر نخست: 17 بر 15 ايران
مهدي کامراني، حامد آفاق، صمد نيکخواه بهرامي، اوشين ساهاکيان و حامد حدادي همانند هميشه براي ايران وارد ميدان شدند.
حامد حدادي سنتر 218 سانتي متري ايران در همان ابتداي بازي توپ را براي ايران تصاحب کرد و پس از آن نيز صمد نيکخواهبهرامي ايران را 2 بر صفر پيش انداخت. در ادامه دو تيم محتاطانه به کارشان ادامه ميدادند و در حمله ناموفق بودند. ايران در اين لحظات نميتوانست شوتهايش را وارد سبد حريف کند ولي دو توپ ربايي فيليپينيها اين تيم را از ايران پيش انداخت.
سه دقيقه از کوارتر نخست گذشته بود که ميزبان 6 بر 2 از ايران پيش افتاد اما اين برتري خيلي دوام نياورد و نفوذهاي صمد و اوشين کار دست فيليپين داد و دوباره ايران را پيش انداخت. داوودي و کاردوست نخستين تعويضيهاي ايران بودند که به جاي کامراني و حدادي وارد ميدان شدند. پنج دقيقه از کوارتر نخست ميگذشت اما کادرفني فيليپين هنوز از مارکوث دوثيت سنتر قدرتمندش استفاده نکرده بود.
کاپيتان صمد در اين مسابقه روي فرم بود و هرچه ميزد وارد سبد ميشد. شوت سه امتيازي او ايران را 11 بر 10 پيش انداخت. بچيروويچ نيز کامراني و داوودي را باهم وارد زمين کرد و با استفاده از سيستم دو گارد حملههاي اين تيم را کنترل کرد.
دقايق پاياني کوارتر نخست بدون امتياز سپري شد و ايران با دفاع خوب از تک موقعيتهايش استفاده کرد و توانست برترياش را به حريف تحميل کند. در ادامه فيليپين از چند اشتباه ايران استفاده کرد و فاصله را کاهش داد با اين حال برتري ايران تا پايان کوارتر ادامه داشت و در نهايت شاگردان بچيروويچ 17 بر 15 در کوارتر نخست به پيروزي رسيدند.
*کوارتر دوم: 19 بر 18 فيليپين
ايران در کوارتر دوم بازي را بهتر آغاز کرد. با آمدن حامد سهرابنژاد به ميدان ايران توانست برترياش را به حريف تحميل کند. ايران در اين کوارتر هم نميتوانست دفاع خوب و منسجمي داشته باشد اما در حمله موفق بود و گلهايي که ميخورد را جبران ميکرد. با پرتاب سه امتيازي مهدي کامراني ايران 24 بر 20 از حريفش پيش افتاد و چهار دقيقه از کوارتر دوم گذشته بود.
فاصله امتيازي پيش آمده کافي بود تا داوري با سوتهاي مشکوکش به ضرر ايران نبض بازي را تغيير دهد. تصميمهاي عجيب تيم داوري تعجب ملي پوشان ايران را در پي داشت اما شاگردان بچيروويچ تحت تاثير قرار نميگرفتند و به کارشان ادامه ميدادند. با اين حال داوران مسابقه سوتهايي نادرست ميزدند و دقايق زيادي بازي را متوقف ميکردند. سوت هاي نادرست آنها به سود ايرانيها نبود و برعکس فيليپينيها از اين آرامش به سود خود بهره ميبردند.
در اين دقايق چهار امتياز ايران مورد قبول واقع نشد و بازي براي دقايق زيادي متوقف بود و داوران و ناظران در حال بررسي فيلم مسابقه بودند. در حالي که بازي فينال متوقف بود بازيکنان دو تيم با شوت زدن بدنشان را گرم نگه ميداشتند. مشکل پيش آمده خراب شدن اسکوربورد بود!
پس از 7 دقيقه بازي دوباره آغاز شد و ايران با دفاع نفر به نفر حريفش را کنترل ميکرد. ايران به امتياز آوري خود ادامه داد و توانست 32 بر 23 پيش بيفتد. سرمربي فيليپين در اين دقايق با اعتراض به داوري سعي داشت در عملکرد دو تيم تاثير بگذارد و موفق بود. با همين جو سازي توانست بر سوتهاي داوران نيز تاثير بگذارد و ايران در همين دقايق پنج خطا شد و فيليپين فاصله را کاهش داد.
دو دقيقه به پايان نيمه نخست مانده بود که ايران 35 بر 29 از حريفش پيش بود و در کوارتر دوم 18 بر 14 از ميزبانش پيش بود. در دقايق پاياني فيليپينيها با حمايت پرشور تماشاگرانشان بهتر کار ميکردند و با دفاع خوب و نفوذهاي مهار نشدني فاصله را کاهش ميدادند. بازي 35 بر 31 بود و بچيروويچ که حامد حدادي را عصباني ميديد کاردوست را به جاي او وارد زمين کرد. با اين حال اشتباههاي ملي پوشان ادامهدار بود و فرصت امتيازآوري به حريف ميداد اما فيليپينيها نيز نميتوانستند از آنها استفاده کنند.
اشتباههاي فردي بازيکنان در دقيقه پاياني کوارتر دوم کار دست تيم ملي داد و فيليپينيها با يک پرتاب سه امتيازي فاصله را به حداقل رساند. ايران در حالي نيمه نخست را 35 بر 34 به سود خود به پايان رساند که در کوارتر دوم 19 بر 18 تن به شکست داد و وارد رختکن شد.
*کوارتر سوم: 27 بر 19 ايران
ايران کوارتر سوم را بهتر آغاز کرد و همان ابتدا با نفوذهاي صمد و کامراني 5 بر 2 از حريفش پيش افتاد. ايران در نيمه دوم نيز ترکيب اصلياش را وارد ميدان کرده بود و کادرفني فيليپين هنوز به سنتر تبعهاش بازي نميداد. ايران با دفاع نفر به نفر حريف را کنترل کرده بود و خيلي راحت حملههاي ميزبان را متوقف ميکرد. ايران در همان ابتدا توانست فاصله امنيتي را به خوبي افزايش دهد و فشار خوبي به حريف شرقي وارد کند که باعث شد کادرفني فيليپين در همان ابتدا يک زمان استراحت بگيرند.
سه دقيقه از کوارتر سوم گذشته بود که فيليپينيها پنج خطا شدند و کار ايران را براي ادامه مسابقه راحتتر کردند. بچيروويچ نيز از کنار زمين با آرامش خاصي شاگردانش را راهنمايي ميکرد و در اکثر دقايق آنها را به دفاع فرا ميخواند. در ادامه فيليپين دفاع خود را يارگيري کرد و توانست موقعيت شوت بدست بياورد. شوت سه امتيازي بازيکن شماره 5 فيليپين لوييس آلفرد تنوريو وارد سبد ايران شد و دوباره فاصله امتيازي کاهش پيدا کرد. اين بازيکن که در پست يک بازي ميکرد ستاره تيمش بود و علمکرد قابل قبولي داشت.
چهار دقيقه از کوارتر سوم گذشته بود و ايران 49 بر 41 از ميزبانش پيش بود و با دستور بچيروويچ سيستم دفاعي ايران منطقهاي شد و برابر حريف سرعتي جواب نداد و بازيکنان اين تيم به راحتي به سمت سبد ايران نفوذ ميکردند و امتياز ميآوردند. سيستم دفاعي ايران تغيير کرد و دفاع نفر به نفر ملي پوشان ميزبان را کنترل کرد. دوباره فاصله امتيازي افزايش پيدا کرد و ايران 55 بر 45 از حريفش پيشي گرفت.
در دقايق پاياني فيليپينيها خطا ميکردند و نيکخواه بهرامي امتياز بدست ميآورد. دفاع منطقهاي ايران يک، دو، دو بود و با آمدن آرن داوودي قدرت دفاعي ايران بيشتر شده بود و ايران 59 بر 51 از حريفش پيش بود. يک دقيقه به پايان کوارتر سوم باقي مانده بود که صمد نيکخواه بهرامي چهار خطا شد و روي نيمکت نشست. برتري ايران تا انتهاي کوارتر سوم ادامه داشت و در نهايت ايران توانست با پرتاب سه امتيازي مهدي کامراني در ثانيه پاياني اين کوارتر را 27 بر 19 به سود خود به پايان برساند.
*کوارتر چهارم: 23 بر 18 ايران
کوارتر پاياني در حالي آغاز شد که ايران 64 بر 53 از حريفش پيش بود. در غياب صمد نيکخواه بهرامي که چهار خطا بود ايران دو گارده بازي مي کرد و سيستمش نيز جواب مي داد. ايران با امتيازآوري هاي کامراني و ساهاکيان و دفاع خوب حدادي در زير سبد حريف را تحت کنترل خود داشت و اجازه خود نمايي به ميزبان نمي داد.
سه دقيقه از کوارتر پاياني گذشته بود و ايران 66 بر 54 از حريفش پيش بود. بازي به سود ايران آرام شده بود و فيليپيني ها تقريبا کم آورده بودند و نمي توانستند کاري انجام دهند. بازي به سود مهمان ادامه داشت و در ادامه ايران به هفتادمين امتيازش نيز رسيد. پنج دقيقه به پايان مسابقه باقي مانده بود و ايران 72 بر 59 از حريفش پيش بود و تنها پنج دقيقه تا سومين قهرماني فاصله داشت. بچيروويچ دوباره کاپيتان تيمش را وارد زمين کرد تا در اين دقايق بتواند از قدرت او براي رسيدن قهرماني استفاده کند.
خستگي در چهره ملي پوشان ديده مي شد اما در عملکرد آنها نه. فيليپين در اين دقايق پرس تمام زمين را در دستور کار قرار داشت اما تيم ملي با کامراني و نيکخواه اين پرس را شکست و بازهم امتيازآوري کرد. حمله هاي موفق ايران دفاع ميزبان را عصبي کرده بود و آنها در سه دقيقه مانده به پايان مسابقه خطاهاي زيادي داشتند.
ايران 76 بر 63 از حريفش پيش و صاحب توپ و ميدان بود. نفوذ خوب صمد نيکخواه بهرامي به زير سبد و پاس او به حدادي موقعيت خوبي براي بهترين سنتر آسيا ايجاد کرد و او نيز با يک اسلم دانک توپش را وارد سبد کرد. روحيه ملي پوشان دو چندان شده بود و ايراني هاي حاضر در سالن مانيل نيز يکصدا ايران را تشويق مي کردند.
تنها دو دقيقه تا پايان مسابقه و قهرماني ايران مانده بود و ايران 78 بر 63 از حريفش پيش بود. برتري ايران تا پايان کوارتر چهارم ادامه داشت و در نهايت ايران توانست در اين کوارتر با نتيجه 23 بر 18 به پيروزي برسد و در نهايت 85 بر 71 ميزبان را شکست دهد و براي سومين بار قهرمان آسيا شود.
قهرمانان ارزشمند بسکتبال کشورمان که از روز اول با اقتدار پيش رفتند و تمام حريفان خود را با پيروزي از پيش رو برداشتند در حالي که صعودشان به جام جهاني 2014 اسپانيا قطعي شده، براي اثبات قدرت خود به آسيا امروز در ديدار سرنوشت ساز فينال به مصاف تيم فيليپين خواهند رفت.
تيم هاي کره جنوبي و چين تايپه ساعت 13:30 به وقت تهران ديدار رده بندي را برگزار مي کنند و ايران و فليپين نيز در ديدار اختتاميه ساعت 16:00 به وقت تهران براي قرار گرفتن در جايگاه اول مسابقات به ميدان خواهند رفت.
اميد است با دعاي خير ملت ايران که همواره يار و همراه ورزشکاران کشورمان در عرصه هاي بين الملي بوده رعنا قامتان تيم ملي بسکتبال ايران که در جام ملت هاي آسيا نشان دادند فراتر از آسيا حرکت مي کنند با شايستگي قهرماني ديگري را براي ملت شريف ايران به ارمغان آورند.
.: Weblog Themes By Pichak :.